dilluns, 24 de març del 2014

CAOS I HIPERTEXTUALITAT


Tal com s'explica al blog hyperword(s)* encertadament el llenguatge HTML és el llenguatge de programació en xarxa i ens permet associar qualsevol part de text que puguem trobar a la xarxa en format digital. Però serà a partir de la World Wide Web, desenvolupada per Tim Berners Lee, la que permetrà amb un conjunt de protocols la distribució i la difusió remota d'arxius d'hipertext que arribin arreu del planeta. L'hipertext en ajudarà a simplificar la navegació per aquesta xarxa global en un entorn obert i accessible

Un cop hem entreteixida la teranyina posem en ordre el caos existent d'aquesta munió de cervells a nivell mundial. Ens podem preguntar com la tecnologia de la qual disposem ens pot ajudar a millorar la nostra tasca, i no tornar-nos bojos en aquest bast hiperespai? L'hipertext ens pot ajudar a cercar i entreteixir la nostra teranyina a través del text i la nostra escriptura pot deixar darrere seu les petjades i les divagacions de la nostra ment alliberada, per tornar pel mateix camí o per cercar-ne de nous.

Per tant internautes del món aprofiteu les eines que ens ofereix Internet per assolir la llibertat i divagar en el fantàstic món de la ment mundial de la que són partíceps.


* http://laiacarr.blogspot.com.es/2014/03/hypertext-markup-language-1-panoramic.html